BG5Deep Dive

Experimenteren met je Design

Waarschijnlijk weet je inmiddels al wel iets over (Zakelijk) Human Design, heb je je eigen Design bekeken, veel dingen opgezocht, of ben je deze informatie aan het bestuderen. 

Alleen, vaak blijft het bij de theorie. Hoe werkt dat ‘resoneren’ nou eigenlijk echt, wat kun je in de interactie met anderen ervaren en wat is ‘initiëren’? zijn vragen waarop we de antwoorden veelal alleen in de praktijk vinden… 

Wil jij diepgaand experimenteren met jouw Design?

Al een tijdje heb ik een sluimerende wens om ‘iets met een groep’ op locatie te organiseren en dan in de praktijk te ondervinden hoe elementen uit een Design nu écht werken. Deze wens komt voort uit mijn Design om alles diepgaand, intuïtief, maar vooral ook praktisch en ervaringsgericht te benaderen. Jennifer van Rossum (Innovator/Manifestor) heeft mij in beweging gezet om mijn diepe verlangen om te zetten in actie en mij – onbewust van mijn wens – de vraag gesteld om iets dergelijks te organiseren. Hier kon ik meteen op resoneren: een prachtig voorbeeld van hoe het in de praktijk dus kan werken!

Een mooiere (symbolische) start kan deze Deep Dive niet krijgen! 

Het doorleven en voelen hoe dingen energetisch en fysiek voor jou werken, juist ook in de interactie met anderen en gestoeld op de praktijk is wat ik voor mij zie. Dat is dus ook het uitgangspunt van de Deep Dive, want dát is waar ‘the magic happens’!  

Nu is het aan mij om dé locatie te vinden en het programma voor te bereiden. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk!

linda-calendly-svg icon
Scroll naar top