BG5Deep Dive

Experimenteren met je Design

Van Blokkade naar Bliss

Leven en werken vanuit kracht, flow en authenticiteit 

Waarschijnlijk weet je inmiddels al wel iets over (Zakelijk) Human Design, heb je je eigen Design bekeken, veel dingen opgezocht, of ben je deze informatie aan het bestuderen. Alleen, vaak blijft het bij de theorie. Hoe werkt dat ‘resoneren’ nou eigenlijk echt, wat kun je in de interactie met anderen ervaren en wat is ‘initiëren’? zijn vragen waarop we de antwoorden veelal alleen in de praktijk vinden. Iets op je gemak lezen in een boek is een compleet ander verhaal dan bewust iets ervaren in de drukke realiteit. 

Daar heb ik samen met Jennifer van Rossum (innovator) iets op bedacht: een tweedaagse BG5 Deep Dive! Het doorleven en voelen hoe dingen energetisch en fysiek voor jou werken, juist ook in de interactie met anderen en gestoeld op de praktijk. Dat is het uitgangspunt van deze Deep Dive, want dát is waar ’the magic happens’! 

Het voelen van knelpunten en reacties in je lichaam door te experimenteren met de impact van je omgeving, het begrijpen van jouw besluitvormingsproces en het simpelweg op een interactieve manier ervaren van jouw Design, is wat centraal staat gedurende twee dagen op een inspirerende locatie. 

Twee dagen weg van alle afleiding, gefocust op jezelf en je eigen bewustwording – samen met gelijkgestemden. Wij nemen je mee in een diepgaande ervaring; verwacht dus geen urenlange theoretische verhandelingen, maar vanuit jouw Design praktische handvatten en oefeningen die antwoord geven op jouw brandende vragen. Het programma wordt afgestemd op jouw Design en dat van de andere aanwezigen, zodat die onderwerpen en experimenten aan bod komen die relevant zijn. 

Praktische informatie:

  • Datum: maandag en dinsdag 12 & 13 september 2022
  • Locatie: Happy Balanz – Erveweg 3 Welsum
  • Complete verzorging: 1x overnachting, 1x diner, 2x lunch, drinken inbegrepen
  • Prijs: € 875,- ex. BTW