Mij inzetten als BG5 Expert

Master Expertise

Inspiratie & Informatie!

Krachten bundelen door samenwerking

Linda Brandwijk
Human Design is hot and happening!

(Zakelijk) Human Design wordt steeds bekender en dat is niet voor niets, want het is prachtige informatie met diepgang en vele toepassingsmogelijkheden. Er is veel over te vertellen! Dat doe ik ook graag, want het is mijn passie en expertise. Vanuit mijn Design ben ik een geboren ‘Boodschapper’ en ‘Verhalenverteller’ die anderen inspireert en meeneemt op een ontdekkingsreis naar allerlei mogelijkheden en vernieuwende perspectieven. Inmiddels heb ik een aantal prachtige opdrachten achter de rug, ontstaat er steeds meer samenwerking en dat smaakt naar meer!

Je kunt mij en mijn expertise inzetten voor een…

Samenwerking

  • Ik en mijn expertise als (vast) onderdeel van jouw programma of aanbod
  • Maatwerk
    Bijvoorbeeld: korte of uitgebreide lezing van Designs deelnemers, het maken van informatie voor e-learning omgeving, of presentatie/ webinars voor elke nieuwe groep etc.
2022-10-13_Linda.Brandwijk_Loevesteijn-Workshop_3

Sessie op maat

  • Workshop, lezing, intuïtieve sessie, presentatie, webinar etc.
  • Maatwerk
    Zie voorbeelden hieronder

Graag hoor ik wat jouw behoeften zijn en stem ik persoonlijk met je af wat de mogelijkheden zijn

Human Design Symposium Supernova

Amersfoort
Workshop over Zakelijk Human Design/ BG5 en Profit Potential

Jouw authentieke manier van ondernemen tijdens de eerste versie van dit unieke Symposium. Ook heb ik een plenaire presentatie gegeven over de zakelijke kant van Human Design en op welke manier je jouw unieke Design kunt uitdragen. 

BG5 Mini-Summit 

Online
Engelstalige lezing over Profit Potential - specialisatie binnen Zakelijk Human Design
Engelstalige lezing over je authentieke manier van marketing aan een internationaal publiek van BG5 Consultants en geïnteresseerde studenten. 

Ik ben een gecertificeerde BG5 Business Consultant Professional

In korte tijd hebben jouw cliënten/ deelnemers gegarandeerd een ander perspectief!

Inspiratiedag ADIONA

Soesterberg
Kindercoach van de toekomst

Voor de Beroepsvereniging van Kindercoaches heb ik twee op maat gemaakte workshops mogen verzorgen over hoe Human Design kijkt naar kinderen! 

Livedag "Message Mastery" - Esther Vree

Meeting_Esther Vree
Online 'ingevlogen'

Een korte presentatie over Zakelijk Human Design voor Instagram expert Esther Vree tijdens haar livedag. De tijd ging veel te snel, maar ik kon toch al een aantal mooie boodschappen uitdragen. Missie geslaagd! 

Marenthe Otten
www.marenthe.com
Linda is heel prettig om mee samen te werken. Ze komt haar afspraken na, is helder, professioneel en concreet, en heeft een kennis en kunde van hier tot Tokyo. Het mooie is: ze werkt in het moment en intuïtief en dat maakt het nog bijzonderder want het brengt jouzelf

Meer impact met video event - Idelma del Mar

Slot Loevesteijn
Presentatie over impact maken met authentieke marketing

Yay! Vanuit mijn kennis over Zakelijk Human Design mocht ik tijdens het Meer Impact Met Video Event vertellen over de impact die je kunt bereiken met authentieke marketing vanuit Zakelijk Human Design. 

Intuïtieve sessie voor The Art Beat Club programma

Online
Een online intuïtieve Engelstalige sessie voor creatieve ondernemers over hun Zakelijk Human Design

Deelnemers van het intensieve programma ‘Art Beat Angels’ mochten tijdens een online sessie brandende vragen over hun Zakelijk Human Design stellen. Op een intuïtieve manier heb ik ingezoomd op hun energie, hun vragen en wat er in hun Design voor mij uitsprong.

Verdiepingsdag Zakelijk Human Design 

locatie
Meenemen van de deelnemers in hun Design

Op uitnodiging van Wendy van Berkel en Joyce Michielsen mocht ik mij een hele dag uitleven in het meenemen van de deelnemers in hun Design! We gingen écht de diepte in door ook veel te experimenteren met hoe energie werkt en ervaringen uit te wisselen. Wat was dát krachtig!  Ook gaf ik intuïtief antwoord op brandende vragen. 

De expertisevelden van Zakelijk Human Design: