BG5 Zelf ErvarenBusiness Boost

Van Blokkade naar Bliss

Van worstelende expert naar stralende ondernemer

Ondernemen vanuit kracht, flow en authenticiteit 

Dat moet toch soepeler kunnen zucht...

Wellicht is dit exact wat je op dit moment denkt en ervaart.

Het ervaren van blokkades en weerstand is niet fijn. Het voelen van angst, belemmeringen of schaarste maken je er echter wel van bewust dat het anders mag. Vloeiender, moeitelozer, met meer plezier. 

Ondernemen vanuit jouw authenticiteit is dé sleutel tot flow en bliss! 

Heb jij dit ook?

Je merkt dat je energie begint af te nemen

omdat ondernemen te stroef gaat en je voor je gevoel heel hard moet werken, pfoeh!

Je merkt dat je passie en plezier deuken beginnen op te lopen

omdat het je niet lukt het potentieel dat je in je voelt te verzilveren, wat je onzeker maakt en laat twijfelen

Je voelt dat je elke keer wordt afgeremd

omdat je maar niet de juiste verdienmodellen en strategieën kunt vinden die écht bij jou als ondernemer passen

Waarom ik dit zo goed kan beschrijven?

Omdat ik het zelf heb meegemaakt. 
Ik kan de momenten dat ik twijfelde aan mijzelf en mijn ondernemerschap niet tellen…
Tót het moment dat ik ben gaan ondernemen vanuit mijn unieke routekaart, mijn Zakelijk Human Design en in het bijzonder mijn Profit Potential. Toen kwam het besef dat ik veel teveel mijn best deed, mij liet afleiden door succesvolle ondernemers met hun evenzo succesvolle strategieën die voor mij niet werkten en ik gebruik ging maken van mijn unieke talenten en kwaliteiten, mijn unieke IK.

Toen ontstond een compleet andere dynamiek, heb ik het roer omgegooid door eerlijke keuzes te maken en ging er een wereld voor mij open: van bliss! Deze ervaring heeft mij zo diepgaand geraakt dat ik mijn specialisatie heb gemaakt van wat mij persoonlijk zo heeft geïnspireerd en geholpen.  

Als enorme bofkont neem ik dagelijks ondernemers mee in hun ontdekkingsreis naar hun unieke potentieel. Er is een vuur in mij ontstoken dat niet meer te blussen is en dat gun ik jou ook! 

 

Zet de eerste stap!

De eerste stap in jouw ontdekkingsreis is begrijpen wat voor Type ondernemer jij bent. Heb je veel energie om het werk zelf te doen, of juist niet en loop je daarom regelmatig vast? Ontdek het in mijn gratis e-book dat is afgestemd op jouw Type! 

Direct aan de slag!

Boek een BG5 Intuïtieve Boost​ om jezelf en je bedrijf in korte tijd een boost aan inzichten te geven!
Aike Borghuis
www.oudstedochter.com
Toen ik bij Linda kwam liep mijn bedrijf al lekker. Toch knaagde er iets, tot ik samen met Linda samen mijn human design indook. Het bleek dat ik op een aantal vlakken al grotendeels in mijn design leef wat een fijne bevestiging is dat ik op de goede weg

Ben je op zoek naar een Boost aan inzichten en energie?

Met een krachtig resultaat:

Dan zou een Intuïtieve Business Boost weleens datgene kunnen zijn waar je behoefte aan hebt!

Wat houdt dit krachtige traject in:

Ben jij klaar voor een Business Boost?

Zakelijk Human Design?

Zakelijk Human Design staat ook wel bekend als BG5™ en is de praktische en zakelijke vertaling van Human Design. Het heeft dezelfde grondslag op basis van geboortegegevens, maar heeft naast een persoonlijke focus een duidelijke zakelijke toepassingsmogelijkheid. 

Profit Potential is een specialisatie binnen Zakelijk Human Design die inzichtelijk maakt wat onder andere jouw onderscheidend vermogen, verdienmodel en natuurlijke manier van marketing is, ofwel: wat jouw unieke manier van ondernemen is.

Marenthe Otten
www.marenthe.com
Linda is heel prettig om mee samen te werken. Ze komt haar afspraken na, is helder, professioneel en concreet, en heeft een kennis en kunde van hier tot Tokyo. Het mooie is: ze werkt in het moment en intuïtief en dat maakt het nog bijzonderder want het brengt jouzelf

Ik garandeer je dat je direct aan de slag gaat met de inzichten! 

En oh ja, er gaan heel veel puzzelstukjes op hun plek vallen! 

Wat ik jou te bieden heb:

BG5 Intuïtieve Business Boost

 • Maatwerk aan de hand van jouw brandende vragen en jouw Design 
 • Inzicht in jouw unieke en natuurlijke manier van ondernemen
 • Inzicht in wie jij bent met al jouw sterke punten, kernkwaliteiten, jouw valkuilen, maar ook waar je wijsheid kunt vinden 
 • Inzicht in jouw Profit Potential: wat jij van nature verkoopt en uitdraagt
 • Intuïtieve begeleiding in combinatie met uitgebreide kennis van Zakelijk Human Design  
 • Welke verdienmodellen het beste bij jou passen
 • Welke marketingstrategieën jou moeiteloos afgaan
 • Welke doelgroep jij van nature aantrekt
 • Wat je vanuit jouw Design “verkoopt”
 • Welke ontwikkeling jij als ondernemer doormaakt
 • Inzicht in jouw Levenswerk: jouw levensdoel
 • Wat jouw onderscheidend vermogen is en hoe je daarvan kunt worden afgeleid
 • Hoe je het beste zakelijke beslissingen kunt nemen
 • Het samen bekijken en aanscherpen van teksten

4 uur – korte, intensieve, doelgerichte begeleiding! Je krijgt antwoorden op jouw vragen, wat direct zorgt voor rust en duidelijkheid.  

De 4 uur worden in onderling overleg over twee of meerdere sessies ingevuld.  

 • De inzet van mijn unieke intuïtieve Design en specialistische kennis.
 • Mijn steun en enthousiasme. Ik ben je grootste supporter. Ja écht!
 • Praktische, direct toepasbare antwoorden en handvatten.

Investering

4 uur - flexibel in te vullen

1500,- excl. BTW
 •  

Vervolg - per uur

250,- excl. BTW
 •  

Hé, ben je al nieuwsgierig naar wat je allemaal in huis hebt?

Heb je een partner in crime?

Op het moment dat je met iemand samenwerkt ontstaat er energiedynamiek. Je voelt bijvoorbeeld direct een ‘klik’. Je kunt na een tijdje ook merken dat steeds dezelfde thema’s opdoemen waar je samen lastig uitkomt, of het gevoel hebben dat je meer uit de samenwerking kunt halen.

Deze energiedynamiek is vanuit Zakelijk Human Design duidelijk, praktisch en concreet in kaart te brengen, waardoor je jouw samenwerking een Boost kunt geven door inzicht in:

 • Hoe jullie Designs op elkaar reageren en welke talenten jullie meebrengen
 • Hoe je elkaar in de samenwerking aanvult (handig voor taakverdeling!)
 • Waar je elkaar in herkent, waar het kan botsen en hoe je daarmee om kunt gaan
 • Hoe je allebei gemaakt bent om te ondernemen en hoe je dat in jullie voordeel kunt gebruiken
"De grootste meerwaarde voor ondernemers is dat je elkaar in een supersnel tempo beter leert kennen. Door dit traject hebben we daardoor een aantal dingen supersnel kunnen doen waardoor we ook beter weten wat we aan elkaar hebben en we geen jaren nodig hebben om te ontdekken waar onze kracht ligt"
Zakelijk partnerschap

Luister naar het verhaal van Uitgesproken Bouwer (Manifesting Generator) Michèle Agerbeek en Klassieke Bouwer (Generator) Eveline Mos over hun samenwerking en hoe zij de verschillen in hun Designs ervaren en dit toepassen in hun bedrijf. Samenwerken is niet vanzelfsprekend, het vraagt om bewustwording en aandacht. Inzicht hebben in hoe de samenwerking het beste werkt biedt een prachtig handvat om een vliegende start te maken!

Laat je meenemen in hoe je in een samenwerkingsverband kunt floreren als jezelf!

Wanneer je vanuit jouw uniekheid onderneemt:

Trek je als een magneet jouw niche van klanten aan

Ze wachten op jou!

Ga je met vertrouwen de juiste richting op

Vanuit bliss!

Ontvlamt jouw passie in een ontembaar vuur

Niets stopt jou nog!

Dit is precies wat ik nodig heb! Kunnen we kennismaken?

Veel gestelde vragen

Jouw unieke Zakelijk Human Design is gebaseerd op Human Design, een methodiek die aan de hand van jouw geboortegegevens inzicht geeft in jouw uniekheid. Wie jij bent, wat jouw eigenschappen en kernkwaliteiten zijn, wat jouw levensdoel is, wat je bewust van jezelf weet, maar ook wat onbewust aanwezig is etc. 

BG5™ is de praktische en zakelijke vertaling van Human Design. Het is net als Human Design gebaseerd op de samenvoeging van westerse wetenschappen – Kwantumfysica, Genetica, Biochemie, Astronomie – én esoterische wijsheden – I’Ching, Astrologie, Kabbalah en het Chakra systeem. 

Zakelijk Human Design/ BG5™ is toegankelijk in zijn taalgebruik en heeft naast een persoonlijke focus, ook een duidelijke focus en toepassingsmogelijkheid op zakelijk vlak en richt zich ook op het inzichtelijk maken van zakelijke kwaliteiten, teamdynamiek, groei van een klein naar groot bedrijf etc.

Profit Potential is een specialisatie binnen Zakelijk Human Design/ BG5™ en richt zich op jouw natuurlijke manier van geld verdienen als ondernemer. Wat is jouw onderscheidend vermogen en jouw unieke aanbod, wat is jouw natuurlijke manier van marketing etc.?

Dit is allemaal af te lezen uit jouw unieke Design! 

 

De meer bekende methodieken werken over het algemeen met uitgebreide vragenlijsten die je zelf moet invullen, wat afhankelijk van je humeur, of wat je graag zou willen dat eruit komt, in zekere mate kunt beïnvloeden. Onze persoonlijkheidskant komt daarbij over het algemeen prima naar voren, maar onze onbewuste kant niet. Daardoor kun je volgens de test op iemand anders lijken die in de praktijk helemaal niet op jou lijkt. 

Daarnaast stoppen de meeste methodieken je in een “hokje”. Je bent zo, dus dan… terwijl dat helemaal niet zo hoeft te zijn. De nuancering mist. 

Zakelijk Human Design/ BG5 kijkt niet alleen naar de bewuste én onbewuste kant van wie jij bent, maar geeft ook inzicht in de synthese hiervan. Je hoeft geen ellenlange vragenlijsten in te vullen, jouw geboortegegevens zijn voldoende – er is dus geen sturing mogelijk. 

Daarnaast wordt het ook wel de “wetenschap van differentiatie” genoemd: er is niemand op deze wereldbol die hetzelfde Design heeft als jij. Hoe bijzonder is dat!

Deze vraag had ik zelf ook toen ik voor het eerst in aanraking kwam met deze informatie met mijn logische, praktische bril waarmee ik de wereld bekijk. 

Nu kan ik oprecht zeggen dat deze informatie zo praktisch, toepasbaar en zó to the point is dat ik er elke keer versteld van sta. Vragen die je hebt zijn juist aan de hand van jouw Design heel inzichtelijk en concreet te beantwoorden.  

Toch jammer eigenlijk, ik zou best eens willen weten hoe het is om op een wolk voorbij te drijven…

Je vraag is helemaal terecht en kan ik met een volmondig “Ja” beantwoorden. Deze informatie vind je nergens anders. Het is een investering waar je de rest van je leven van profiteert, niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk –  je kunt de rest van je leven van de inzichten uit jouw Zakelijk Human Design gebruik maken. 

Het kennen en begrijpen van jouw Design heeft impact, geeft je een heel ander beeld van jezelf en is een transformatieproces: van worstelende expert naar stralende ondernemer! Ik garandeer je dat je veel meer rust en vertrouwen gaat ervaren, wat in elk aspect van jouw leven zijn uitwerking heeft. 

In een coaching traject ontvang je aan de hand van jouw vragen concrete feedback en praktische handvatten die specifiek voor jou werken, ook op de lange termijn. 

Daarnaast ben ik één van de twee docenten wereldwijd die deze informatie mag onderwijzen en ben ik als enige in de wereld hierin gespecialiseerd.

Je kunt een uittreksel van jouw geboorteregister opvragen bij de gemeente waar je bent geboren.

Mocht je geadopteerd zijn en weinig gegevens hebben dan zijn er astrologen die op basis van de gegevens die je wél hebt tot in zekere mate kunnen achterhalen wat jouw geboortegegevens zijn, of binnen welk tijdsbestek je geboren moet zijn. Vanuit deze informatie kan ik altijd elementen halen die op jou van toepassing zijn. Ik kan je in contact brengen met mensen die hierin zijn gespecialiseerd. 

Wat leuk dat je meer wilt weten over jouw Ondernemerstype!

Hieronder vind je het aanmeldformulier om je aan te melden voor jouw e-book.

Om jou het juiste e-book te kunnen mailen is het belangrijk dat je jouw Zakelijk Human Design hebt gedownload. Het kan ook zijn dat je al beschikt over jouw Human Design chart.

Heb je nog geen chart? Maak die dan eerst via deze link

Ik verstuur geen nieuwsbrieven dus je hoeft niet bang te zijn voor spam. Ik ga voorzichtig met je gegevens om, meer informatie kun je vinden in mijn Privacybeleid.