Linda

Wow, wat is het mooi geworden! Ik heb de eer om als ondernemer in de eerste editie van het online magazine van Anneke Troost van Stijl*Fotografie te worden uitgelicht!

Dit initiatief vind ik een prachtig voorbeeld van hoe samenwerking in de toekomst steeds meer zal plaatsvinden. Vanuit authenticiteit verbinding leggen en samenwerken met andere ondernemers om samen iets te creëren dat boven je eigen kunnen uitstijgt.

Anneke heeft de gave om vanuit en gericht op authenticiteit te fotograferen, netwerken, verbindingen te leggen en daarbij aan te voelen waar toegevoegde waarde ligt in het bij elkaar brengen van expertise en de mens daarachter. Ik werk al een tijdje met haar samen waarbij we meeliften op elkaars talenten en wij zelfs samen dingen organiseren wat weer een toegevoegde waarde heeft voor andere ondernemers en wat we afzonderlijk, los van elkaar, niet zó voor elkaar zouden kunnen krijgen.

Vanuit authenticiteit samenwerken is voor mij de nieuwe manier van organiseren. Waarom niet vanuit ieders kracht en autonomie zelf (tijdelijke) samenwerkingsverbanden vormgeven?

Deel dit op social media