InitialInsight

Een eerste kennismaking met Zakelijk Human Design!

Van Blokkade naar Bliss

Ondernemen vanuit kracht, flow en authenticiteit

Zakelijk Human Design

Zakelijk Human Design, ook wel bekend als BG5™, is de zakelijke en praktische toepassing van Human Design in het dagelijks werk en leven. Human Design gaat ervan uit dat ieder mens uniek is en een uniek ‘ontwerp’ heeft, een blauwdruk dat al vanaf je geboorte vastligt. Je kunt het ook zien als een routekaart van je bewuste (persoonlijkheid) en onbewuste eigenschappen (dna). Jouw Zakelijk Human Design vertelt je hoe je precies in elkaar steekt en waarvoor je écht in de wieg bent gelegd.

Het kan zo maar zijn dat je de term (Zakelijk) Human Design steeds vaker voorbij ziet komen en je jezelf afvraagt wat het is en wat je er eigenlijk mee kunt. Wellicht ben je op zoek naar een laagdrempelige manier om kennis te maken met deze informatie en misschien zelfs al met jouw eigen Design.

Wat je vraag ook is, er zijn een aantal mogelijkheden om in je eigen tijd en tempo kennis te maken:

Download gratis je eigen Design!

Download jouw eigen unieke carriere design chart via het BG5 business intituut. 

Testimonial

Business Boost – Natalie Ahlers

Nathalie Ahlers: rouwmentor
Ik zou dit traject aanraden aan iedere ondernemer die stoeit met alle ballen hoog (willen) houden, twijfel heeft over de richting waarop je wil met je bedrijf en ook duidelijk inzicht wil krijgen in datgene waar jouw kracht ligt. Zoals Linda regelmatig zegt: Dit is wat jij al bezit, hier hoef je niets voor te doen. Het is zo fijn om dat te kennen en daarop te kunnen vertrouwen.

Linda Brandwijk

Mijn leven verliep tot mijn 38e jaar op z’n zachtst gezegd met pieken en dalen, met nadruk op het laatste. Totdat ik door een aanrijding en ziekte werd stilgezet en ik niet anders kon dan mijzelf overgeven. Het dwong mij tot een diepgaande zoektocht naar mijzelf en bleek mijn redding. 

In die periode kwam ik in aanraking met mijn eigen Design en vielen alle puzzelstukjes op zijn plek. Het had zo’n impact op mij en ik resoneerde zo met de informatie dat ik vanaf dat moment Zakelijk Human Design ben gaan studeren, alle certificeringen heb behaald en mijn leven heb omgegooid. 

Toen ik met de specialisatie Profit Potential in aanraking kwam kreeg ik de handvatten om op mijn eigen unieke manier te ondernemen. Daarbij vertrouw ik steeds meer op mijn sterke intuïtieve gave die precies datgene bij de ander aanraakt wat nodig is om een bewustwordings- en transformatieproces op gang te brengen. Hier geniet ik intens van. 

Het contrast met mijn leven voor de aanrijding is bijna niet te omschrijven. Inmiddels slalom ik lekker tussen drempels door en scheur ik overal langs, iets dat ik vroeger nooit voor mogelijk had gehouden.   

Zakelijk Human Design/ BG5 heeft mij de regie van mijn ondernemersverhaal in handen gegeven en dat gun ik jou ook! Je zult versteld staan van de rust die je direct ervaart wanneer je begrijpt hoe het voor jou werkt. 

Dit gevoel van rust gun ik jou ook. Voel je uitgenodigd kennis te maken, ik ben benieuwd naar jouw verhaal! 

Scroll naar top

Plan hier je Connect Call in

Wil je graag kennis maken en meteen geïnspireerd worden? Of wil je meer te weten komen over wat ik je voor je kan betekenen? Plan dan hiernaast een afspraak in mijn agenda. Het gesprek duurt ongeveer 30 tot maximaal 60 minuten. Ik kijk ernaar uit je te spreken!