BG5 Intuïtieve Boost

BG5Intuïtieve Boost

Heldere en direct toepasbare inzichten vanuit jouw Zakelijk Human Design!

Van Blokkade naar Bliss

Ondernemen vanuit kracht, flow en authenticiteit 

Herken je dit?

Ben je op zoek naar een Boost aan inzichten en energie?

Dan zou een Intuïtieve Boost weleens datgene kunnen zijn waar je behoefte aan hebt!

Wat houdt dit krachtige traject in:

Met een krachtig resultaat:

Ben jij klaar voor een Intuïtieve Business Boost?

Download gratis je eigen Design!

Download jouw unieke chart via het BG5 Business Institute 

Zakelijk Human Design?

Zakelijk Human Design staat ook wel bekend als BG5™ en is de praktische en zakelijke vertaling van Human Design. Het heeft dezelfde grondslag op basis van geboortegegevens, maar heeft naast een persoonlijke focus een duidelijke zakelijke toepassingsmogelijkheid. 

Profit Potential is een specialisatie binnen Zakelijk Human Design die inzichtelijk maakt wat onder andere jouw onderscheidend vermogen, verdienmodel en natuurlijke manier van marketing is, ofwel: wat jouw unieke manier van ondernemen is.

BG5 Intuïtieve Boost – Anneke Troost
www.stijlfotografie.nl
Inspirerend en motiverend zijn 2 termen die direct bij mij opkomen wanneer ik terugdenk aan mijn sessies met Linda. Het is zo gaaf om inzicht te krijgen in jouw eigen blauwdruk. Horen wat je allemaal in huis hebt en hoe je dit het beste kunt inzetten, maar ook te

Ik garandeer je dat je direct aan de slag gaat met de inzichten! 

En oh ja, er gaan heel veel puzzelstukjes op hun plek vallen! 

Ik weet wat het is om keer op keer tegen obstakels te lopen en ben zelfs letterlijk door het leven stilgezet. Dankzij mijn aanrijding kwam ik in aanraking met mijn eigen unieke Design. Inzicht in mijn uniekheid heeft mijn leven op een zeer positieve manier op zijn kop gezet. Het is alsof ik een nieuwe start in het leven maakte en zelfs fysiek was dat te merken, want mijn steile haar veranderde in een wilde krullenbol.  

De specialisatie Profit Potential heeft mijn hart gestolen en ik geniet intens van het begeleiden van ondernemers zoals jij. Hoe mooi is het om jou kennis te laten maken met ondernemen op een manier die van nature bij je past en die zorgt voor een gevoel van gelukzaligheid, rust en flow? Dát is Bliss! 

Ik gun het jou om vanuit jouw uniekheid te ondernemen en te ervaren dat je alles in huis hebt om van je passie een succes te maken. 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en met je mee te denken over jouw bedrijf! 

Wat ik jou te bieden heb:

BG5 Intuïtieve Boost

 • Maatwerk aan de hand van jouw brandende vragen en jouw Design 
 • Inzicht in jouw unieke en natuurlijke manier van ondernemen
 • Inzicht in wie jij bent met al jouw sterke punten, kernkwaliteiten, jouw valkuilen, maar ook waar je wijsheid kunt vinden 
 • Inzicht in jouw Profit Potential: wat jij van nature verkoopt en uitdraagt
 • Intuïtieve begeleiding in combinatie met uitgebreide kennis van Zakelijk Human Design  
 • Welke verdienmodellen het beste bij jou passen
 • Welke marketingstrategieën jou moeiteloos afgaan
 • Welke doelgroep jij van nature aantrekt
 • Wat je vanuit jouw Design “verkoopt”
 • Welke ontwikkeling jij als ondernemer doormaakt
 • Inzicht in jouw Levenswerk: jouw levensdoel
 • Wat jouw onderscheidend vermogen is en hoe je daarvan kunt worden afgeleid
 • Hoe je het beste zakelijke beslissingen kunt nemen
 • Het samen bekijken en aanscherpen van teksten

4 uur – korte, intensieve, doelgerichte begeleiding! Je krijgt antwoorden op jouw vragen, wat direct zorgt voor rust en duidelijkheid.  

De 4 uur worden in onderling overleg over twee of meerdere sessies ingevuld.  

 • De inzet van mijn unieke intuïtieve Design en specialistische kennis.
 • Mijn steun en enthousiasme. Ik ben je grootste supporter. Ja écht!
 • Praktische, direct toepasbare antwoorden en handvatten.

Investering

4 uur - flexibel in te vullen

1500,- excl. BTW
 •  

Vervolg - per uur

250,- excl. BTW
 •  

Hé, ben je al nieuwsgierig naar wat je allemaal in huis hebt?

Zakelijk partnerschap

Op het moment dat je met iemand samenwerkt ontstaat er energiedynamiek. Je voelt bijvoorbeeld direct een ‘klik’. Je kunt na een tijdje ook merken dat steeds dezelfde thema’s opdoemen waar je samen lastig uitkomt, of het gevoel hebben dat je meer uit de samenwerking kunt halen. 

Deze energiedynamiek is vanuit Zakelijk Human Design duidelijk, praktisch en concreet in kaart te brengen, waardoor je jouw samenwerking een Boost kunt geven! 

 • Hoe jullie Designs op elkaar reageren
 • Hoe je elkaar in de samenwerking aanvult (handig voor taakverdeling!)
 • Waar je elkaar in herkent
 • Hoe je allebei gemaakt bent om te ondernemen en hoe je dat in je voordeel kunt gebruiken
 • Wat lastig kan zijn en hoe je daarmee om kunt gaan

4 uur – korte, intensieve, doelgerichte begeleiding! Je krijgt antwoorden op jouw vragen, wat direct zorgt voor rust en duidelijkheid.  

De 4 uur worden in onderling overleg over twee of meerdere sessies ingevuld.  

 • De inzet van mijn unieke intuïtieve Design en specialistische kennis.
 • Mijn steun en enthousiasme. Ik ben jullie grootste supporter. Ja écht!
 • Praktische, direct toepasbare antwoorden en handvatten.

Investering

1875,- excl. BTW
 •  

“Er is geen concurrentie, tenzij je iemand anders wilt zijn dan je bent. Excelleer in jezelf zijn!” 

Dit is precies wat ik nodig heb! Kunnen we kennismaken?

Jouw unieke Zakelijk Human Design is gebaseerd op Human Design, een methodiek die aan de hand van jouw geboortegegevens inzicht geeft in jouw uniekheid. Wie jij bent, wat jouw eigenschappen en kernkwaliteiten zijn, wat jouw levensdoel is, wat je bewust van jezelf weet, maar ook wat onbewust aanwezig is etc. 

BG5™ is de praktische en zakelijke vertaling van Human Design. Het is net als Human Design gebaseerd op de samenvoeging van westerse wetenschappen – Kwantumfysica, Genetica, Biochemie, Astronomie – én esoterische wijsheden – I’Ching, Astrologie, Kabbalah en het Chakra systeem. 

Zakelijk Human Design/ BG5™ is toegankelijk in zijn taalgebruik en heeft naast een persoonlijke focus, ook een duidelijke focus en toepassingsmogelijkheid op zakelijk vlak en richt zich ook op het inzichtelijk maken van zakelijke kwaliteiten, teamdynamiek, groei van een klein naar groot bedrijf etc.

Profit Potential is een specialisatie binnen Zakelijk Human Design/ BG5™ en richt zich op jouw natuurlijke manier van geld verdienen als ondernemer. Wat is jouw onderscheidend vermogen en jouw unieke aanbod, wat is jouw natuurlijke manier van marketing etc.?

Dit is allemaal af te lezen uit jouw unieke Design! 

 

De meer bekende methodieken werken over het algemeen met uitgebreide vragenlijsten die je zelf moet invullen, wat afhankelijk van je humeur, of wat je graag zou willen dat eruit komt, in zekere mate kunt beïnvloeden. Onze persoonlijkheidskant komt daarbij over het algemeen prima naar voren, maar onze onbewuste kant niet. Daardoor kun je volgens de test op iemand anders lijken die in de praktijk helemaal niet op jou lijkt. 

Daarnaast stoppen de meeste methodieken je in een “hokje”. Je bent zo, dus dan… terwijl dat helemaal niet zo hoeft te zijn. De nuancering mist. 

Zakelijk Human Design/ BG5 kijkt niet alleen naar de bewuste én onbewuste kant van wie jij bent, maar geeft ook inzicht in de synthese hiervan. Je hoeft geen ellenlange vragenlijsten in te vullen, jouw geboortegegevens zijn voldoende – er is dus geen sturing mogelijk. 

Daarnaast wordt het ook wel de “wetenschap van differentiatie” genoemd: er is niemand op deze wereldbol die hetzelfde Design heeft als jij. Hoe bijzonder is dat!

Deze vraag had ik zelf ook toen ik voor het eerst in aanraking kwam met deze informatie met mijn logische, praktische bril waarmee ik de wereld bekijk. 

Nu kan ik oprecht zeggen dat deze informatie zo praktisch, toepasbaar en zó to the point is dat ik er elke keer versteld van sta. Vragen die je hebt zijn juist aan de hand van jouw Design heel inzichtelijk en concreet te beantwoorden.  

Toch jammer eigenlijk, ik zou best eens willen weten hoe het is om op een wolk voorbij te drijven…

Je vraag is helemaal terecht en kan ik met een volmondig “Ja” beantwoorden. Deze informatie vind je nergens anders. Het is een investering waar je de rest van je leven van profiteert, niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk –  je kunt de rest van je leven van de inzichten uit jouw Zakelijk Human Design gebruik maken. 

Het kennen en begrijpen van jouw Design heeft impact, geeft je een heel ander beeld van jezelf en is een transformatieproces: van worstelende expert naar stralende ondernemer! Ik garandeer je dat je veel meer rust en vertrouwen gaat ervaren, wat in elk aspect van jouw leven zijn uitwerking heeft. 

In een coaching traject ontvang je aan de hand van jouw vragen concrete feedback en praktische handvatten die specifiek voor jou werken, ook op de lange termijn. 

Daarnaast ben ik één van de twee docenten wereldwijd die deze informatie mag onderwijzen en ben ik als enige in de wereld hierin gespecialiseerd.

Je kunt een uittreksel van jouw geboorteregister opvragen bij de gemeente waar je bent geboren.

Mocht je geadopteerd zijn en weinig gegevens hebben dan zijn er astrologen die op basis van de gegevens die je wél hebt tot in zekere mate kunnen achterhalen wat jouw geboortegegevens zijn, of binnen welk tijdsbestek je geboren moet zijn. Vanuit deze informatie kan ik altijd elementen halen die op jou van toepassing zijn. Ik kan je in contact brengen met mensen die hierin zijn gespecialiseerd. 

Ik weet hoe frustrerend het is wanneer ondernemen stroef gaat, terwijl je het potentieel voelt.

Ik weet ook hoe je dit potentieel kunt verzilveren en dat gun ik jou ook!​

Graag begeleid ik jou van Blokkade naar Bliss!

Scroll naar top