Linda alsGastexpert

Je hoort de term Human Design wellicht steeds vaker voorbij komen. Wat natuurlijk ook meteen vragen met zich meebrengt over wat het is en wat je ermee kunt, ook in een zakelijke setting.

Graag verzorg ik een presentatie, interactieve workshop of masterclass over Zakelijk Human Design op maat!

Voorbeelden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

human design Bg5 linda brandwijk

Human Design Symposium Supernova

Workshop over Zakelijk Human Design/ BG5 en Profit Potential: jouw authentieke manier van ondernemen tijdens de eerste versie van dit unieke Symposium. Ook heb ik een plenaire presentatie gegeven over de zakelijke kant van Human Design en op welke manier je jouw unieke Design kunt uitdragen. 

BG5 Mini-Summit 

Engelstalige lezing over je authentieke manier van marketing aan een internationaal publiek van BG5 Consultants en geïnteresseerde studenten. 

Inspiratiedag ADIONA: Kindercoach van de toekomst

Voor de Beroepsvereniging van Kindercoaches heb ik twee op maat gemaakte workshops mogen verzorgen over hoe Human Design kijkt naar kinderen! 

 

Livedag “Message Mastery” door Esther Vree

Een korte presentatie over Zakelijk Human Design voor Instagram expert Esther Vree tijdens haar livedag. De tijd ging veel te snel, maar ik kon toch al een aantal mooie boodschappen uitdragen. Missie geslaagd! 

BG5 Zakelijk Human Design Linda Brandwijk

Meer impact met video event – Idelma del Mar

Yay! Vanuit mijn kennis over Zakelijk Human Design mocht ik tijdens het Meer Impact Met Video Event vertellen over de impact die je kunt bereiken met authentieke marketing. 

Het was een leerzame dag en ik heb gemerkt dat veel deelnemers nieuwsgierig werden naar hun Design!

Intuïtieve sessie voor The Art Beat Club programma-deelnemers van Marenthe Otten 

Deelnemers van het intensieve programma ‘Art Beat Angels’ mochten tijdens een online sessie brandende vragen over hun Zakelijk Human Design stellen. Op een intuïtieve manier heb ik ingezoomd op hun energie, hun vragen en wat er in hun Design voor mij uitsprong. 

Het was gaaf te merken dat alle informatie zo ‘spot on’ was en dat ik in het Engels mooie inzichten kon delen. Heerlijk om te doen en direct de impact te ervaren!  

Gast-Expert Linda Brandwijk voor Art Beat Angels

Verdiepingsdag Zakelijk Human Design 

Op uitnodiging van Wendy van Berkel en Joyce Michielsen mag ik mij de hele dag uitleven in het meenemen van de deelnemers in hun Design! We gaan écht de diepte in door ook veel te experimenteren en ervaringen uit te wisselen. 

Ook geef ik antwoord op brandende vragen die spelen. Het wordt een intensieve, leerzame en inzicht gevende dag!

Plan hier je Connect Call in

Wil je graag kennis maken en meteen geïnspireerd worden? Of wil je meer te weten komen over wat ik je voor je kan betekenen? Plan dan hiernaast een afspraak in mijn agenda. Het gesprek duurt ongeveer 30 tot maximaal 60 minuten. Ik kijk ernaar uit je te spreken!