Linda Brandwijk

Het grootste gedeelte van mijn leven heb ik geworsteld. Met onzekerheid. Faalangst. Negatieve gedachten. Laag gevoel van eigenwaarde. 

Ik had een “succesvol” ideaalbeeld gevormd en daar moest en zou ik aan voldoen. Ik faalde. Keer op keer. Totdat het leven mij letterlijk stilzette en ik in aanraking kwam met Zakelijk Human Design, ook wel bekend als BG5. Inzicht in mijn eigen Design zorgde ervoor dat ik eindelijk snapte waarom ik elke keer had gefaald en tegen zoveel obstakels ben opgelopen in mijn leven.

Nu ik terugkijk kan ik zien dat ik altijd iemand anders wilde zijn dan ik was. Altijd op zoek was naar de volgende stap die mij dichter bij mijn ideaalbeeld bracht. Als… dan… Met een enorme vechtlust ben ik tegen de stroom in gaan zwemmen, vastbesloten en verblind door mijn eigen ambitie.

Nu ben ik dankbaar voor deze worstelingen, mijn aanrijding en al het andere gedoe dat ik heb doorleeft. Het heeft mij gevormd tot wie ik nu ben en het voelt alsof ik klaargestoomd ben om mijn talenten en ervaringen in te zetten voor mensen om mij heen die het leven ook op alle fronten ontmoeten. 

Wat het leven ook voor drempels oplevert, er zit mijns inziens een diepere boodschap achter, een levensles. Het leven heeft het beste met ons voor, ook al voelt het soms helemaal niet zo. Het wil ons ‘op onze plek hebben’ waar onze talenten en kwaliteiten volledig tot bloei komen. Met veel liefde help ik jou ontdekken welk potentieel je in huis hebt en hoe je dat op een natuurlijke manier kunt laten stromen. Dát is Bliss!

"The meaning of life is to find your gift
The purpose of life is to give it away"

– Pablo Picasso

Mijn Design

Hiernaast zie je mijn Design, mijn blauwdruk. Ik ben energiek, enthousiast en zeer intuïtief. Regelmatig heb ik spontane ingevingen die exact de kern raken van wat er op dat moment naar voren mag komen. Ik vind het heerlijk om op een diepgaande ontdekkingsreis te gaan naar jouw talent, potentieel en om praktische antwoorden te geven op jouw brandende vragen.

Daarbij knoop ik alles aan elkaar, want een Design leest voor mij als een boek met daarin jouw prachtige verhaal! Ook als docente vind ik het heerlijk om op een heldere manier de informatie over te dragen.

Ik schud je bewustzijn wakker, sta naast je en ben vastbesloten jou te laten zien en ervaren hoe fantastisch je bent! Daarbij bezit ik de gave om je rust en vertrouwen te laten voelen en je een ander perspectief te geven.

Wat anderen over mij zeggen

Aike Borghuis
Aike Borghuis
Lees verder
Linda is deskundig, gebruikt haar intuïtie om te kunnen duiden en is ook nog eens een heel leuk mens. Ze geeft veel helderheid.
Mariëlle de Groot
Mariëlle de Groot
Lees verder
Met haar grondige kennis en vanuit haar intuïtie wist Linda, zonder dat ze me kende, precies te duiden wie ik ben.
Marieke Schurink
Marieke Schurink
Lees verder
Het is heel fijn om met Linda te werken. Ze is heel intuïtief en weet eindeloos zinnige dingen te vertellen over jouw Design.
Nanette Euverink
Nanette Euverink
Lees verder
Linda is heel rustig en ontzettend gedreven. Enthousiast duikt ze in je Design en legt vanuit daar de benodigde linkjes.

Wie ik ook ben…