Linda Brandwijk

Linda Brandwijk

Het grootste gedeelte van mijn leven heb ik geworsteld. Met onzekerheid. Faalangst. Negatieve gedachten. Laag gevoel van eigenwaarde. 

Ik had een “succesvol” ideaalbeeld gevormd en daar moest en zou ik aan voldoen. Ik faalde. Keer op keer. Totdat het leven mij letterlijk stilzetten en ik in aanraking kwam met Zakelijk Human Design, ook wel bekend als BG5. Inzicht in mijn eigen Design zorgde ervoor dat ik eindelijk snapte waarom ik elke keer had gefaald en tegen zoveel obstakels ben opgelopen in mijn leven.

Nu ik terugkijk kan ik zien dat ik altijd iemand anders wilde zijn dan ik was. Altijd op zoek was naar de volgende stap die mij dichter bij mijn ideaalbeeld bracht. Als… dan… Met een enorme vechtlust ben ik tegen de stroom in gaan zwemmen, vastbesloten en verblind door mijn eigen ambitie.

Nu ben ik dankbaar voor deze worstelingen, mijn aanrijding en al het andere gedoe dat ik heb doorleeft. Het heeft mij gevormd tot wie ik nu ben en het voelt alsof ik klaargestoomd ben om mijn talenten en ervaringen in te zetten voor mensen om mij heen die het leven ook op alle fronten ontmoeten. 

Wat het leven ook voor drempels oplevert, er zit mijns inziens een diepere boodschap achter, een levensles. Het leven heeft het beste met ons voor, ook al voelt het soms helemaal niet zo. Het wil ons ‘op onze plek hebben’ waar onze talenten en kwaliteiten volledig tot bloei komen. Met veel liefde help ik jou ontdekken welk potentieel je in huis hebt en hoe je dat op een natuurlijke manier kunt laten stromen. Dát is Bliss!

BG5 Intuïtieve Boost – Inge Orlemans
www.ingeorlemans.nl
Ik vind Linda heel kundig, Ze bereid het goed voor, geeft input, maar zonder haar eigen emoties, meningen erin te verwerken. Ze houdt het daarbij “clean” en laat de interpretatie aan jou.. Maar ze is ook duidelijk (groepen zijn niet goed voor jou). Heel prettige samenwerking. 

"The meaning of life is to find your gift
The purpose of life is to give it away"

~ Pablo Picasso

Mijn Zakelijk Human Design

Hiernaast zie je mijn Design, mijn routekaart. Ik ben energiek, enthousiast en zeer intuïtief. Regelmatig heb ik spontane ingevingen die exact de kern raken van wat er op dat moment naar voren mag komen. Ik vind het heerlijk om op een diepgaande ontdekkingsreis te gaan naar jouw onderscheidend vermogen en praktische antwoorden te geven op jouw brandende ondernemersvragen.

Daarbij knoop ik alles aan elkaar, want een Design leest voor mij als een boek met daarin jouw prachtige verhaal!

Ik schud je bewustzijn wakker, sta naast je en ben vastbesloten jou te laten zien en ervaren hoe fantastisch en onderscheidend je bent! Je te laten voelen welk potentieel er nu direct beschikbaar is én hoe je dat kunt verzilveren binnen je bedrijf. Daarbij bezit ik de gave om je rust en vertrouwen te laten voelen en je een ander perspectief te geven op jezelf, jouw bedrijf en toekomst.

BG5 Intuïtieve Boost – Aike Borghuis
www.oudstedochter.com
Toen ik bij Linda kwam liep mijn bedrijf al lekker. Toch knaagde er iets, tot ik samen met Linda samen mijn human design indook. Het bleek dat ik op een aantal vlakken al grotendeels in mijn design leef wat een fijne bevestiging is dat ik op de goede weg

Wie ik ook ben…

Ik weet hoe frustrerend het is wanneer ondernemen stroef gaat, terwijl je het potentieel voelt.

Ik weet ook hoe je dit potentieel kunt verzilveren en dat gun ik jou ook!

Graag begeleid ik jou van Blokkade naar Bliss!

Scroll naar top