Referenties

Hoor van de ondernemers die je voorgingen

Ondernemen vanuit kracht, flow en authenticiteit 

Testimonial

Business Boost – Aike Borghuis

Aike Borghuis: leiderschapstrajecten voor oudste dochters die het niet langer alleen willen doen
Toen ik bij Linda kwam liep mijn bedrijf al lekker. Toch knaagde er iets, tot ik samen met Linda samen mijn human design indook. Het bleek dat ik op een aantal vlakken al grotendeels in mijn design leef wat een fijne bevestiging is dat ik op de goede weg ben. Ik ontdekte ook waar het schuurde en wat ik te doen had om keuzes te maken die echt bij mij passen. Sinds ik die inzichten stap voor stap aan het toepassen ben voel ik me vrijer en tegelijkertijd kreeg ik handvatten die me helpen bij de volgende groeistappen in mijn bedrijf. 

Testimonial

Business Boost – Anneke Troost

Stijl* Fotografie: *Verdiepen *Vastleggen *Verbinden
Inspirerend en motiverend zijn 2 termen die direct bij mij opkomen wanneer ik terugdenk aan mijn sessies met Linda. Het is zo gaaf om inzicht te krijgen in jouw eigen blauwdruk. Horen wat je allemaal in huis hebt en hoe je dit het beste kunt inzetten, maar ook te weten waar je juist minder sterk in bent. En dat is ok! Weten dat bepaalde kwaliteiten niet bij jou horen geeft enorm veel rust!

Testimonial

Business Boost – Marieke Schurink

Menokracht: kiezen voor een overgangsvriendelijk werkklimaat
Het is heel fijn om met Linda te werken. Ze is heel intuïtief en weet eindeloos zinnige dingen te vertellen over jouw Design.  Het is een openbaring en draagt niet alleen bij aan je ondernemersleven, maar ook als persoon voel ik dat ik ben gegroeid. Enorm bedankt, Linda, voor deze mooie sessies

Testimonial

Business Boost – Natalie Ahlers

Nathalie Ahlers: rouwmentor
Ik zou dit traject aanraden aan iedere ondernemer die stoeit met alle ballen hoog (willen) houden, twijfel heeft over de richting waarop je wil met je bedrijf en ook duidelijk inzicht wil krijgen in datgene waar jouw kracht ligt. Zoals Linda regelmatig zegt: Dit is wat jij al bezit, hier hoef je niets voor te doen. Het is zo fijn om dat te kennen en daarop te kunnen vertrouwen.

Testimonial

Business Boost – Inge Orlemans

Inge Orlemans: mentor voor vrouwelijke ondernemers die een ingewikkelde relatie met hun moeder hebben
Ik vind Linda heel kundig, Ze bereid het goed voor, geeft input, maar zonder haar eigen emoties, meningen erin te verwerken. Ze houdt het daarbij “clean” en laat de interpretatie aan jou.. Maar ze is ook duidelijk (groepen zijn niet goed voor jou). Heel prettige samenwerking. 
Scroll naar top

Plan hier je Connect Call in

Wil je graag kennis maken en meteen geïnspireerd worden? Of wil je meer te weten komen over wat ik je voor je kan betekenen? Plan dan hiernaast een afspraak in mijn agenda. Het gesprek duurt ongeveer 30 tot maximaal 60 minuten. Ik kijk ernaar uit je te spreken!