Referenties

Hoor van de ondernemers die je voorgingen

Ondernemen vanuit kracht, flow en authenticiteit 

Testimonial

Linda als Gastexpert – Marenthe Otten

Marenthe Otten: Artchemist & Founder The Art Beat Club
Linda is heel prettig om mee samen te werken. Ze komt haar afspraken na, is helder, professioneel en concreet, en heeft een kennis en kunde van hier tot Tokyo. Het mooie is: ze werkt in het moment en intuïtief en dat maakt het nog bijzonderder want het brengt jouzelf ook terug naar het hier en nu en dat zorgt ervoor dat je echt aanwezig bent in de sessie. Ik heb nu al enorm veel van haar geleerd. Ik raad haar zonder meer aan als je dieper wilt graven in je chart en/of business. Je gaat lichter, helderder en met een berg waardevol gereedschap onder de arm naar buiten die direct toepasbaar is in life en business.

Testimonial

Business Boost – Mariëlle de Groot

Mariëlle de Groot: met plezier resultaten boeken in je maatschappelijke project
Voor de kerst ging ik aan de slag met een plan voor 2022. Maar het klopte niet. Ik voelde niet het vertrouwen dat dit was wat er moest gebeuren. Dat was het moment dat ik mijzelf en daarna mijn bedrijf pas echt kon aankijken. Ik kwam er ook achter hoe helend het is, als je volledig accepteert dat je vast zit en gewoon toegeeft dat je het even niet meer weet. En op zo’n moment komt de hulp blijkbaar vanzelf naar je toe. Linda Brandwijk, BG5 coach, kwam namelijk op mijn pad. Met haar grondige kennis van Human Design en haar intuïtieve manier van werken, wist ze me, zonder dat ze me kende, precies te duiden hoe ik als mens in elkaar zit. De kwartjes vielen een voor een. Ze liet me zien dat ik de lessen in het leven leer door te struikelen en dat de voortdurende twijfel en angst die ik altijd ervaar, me helpt om op zoek te gaan naar nieuwe inzichten. Hierdoor begrijp ik wat er misgaat als ik struikel en kan ik corrigeren. Zo lukte het me in het verleden om telkens weer resultaten te boeken in projecten. Door met de wereld die inzichten en lessen uit mijn struikelingen te delen, kan ik anderen verder helpen. Een professioneel struikelaar, dat ben ik dus. Het licht ging aan en ter plekke nam ik de beslissing om het anders te gaan doen.

Testimonial

Business Boost – Fleur Kalbfleisch

Flow by Fleur: Essentrics & holistische personal training
Ik liep wat vast in de voortgang van mijn eenmanszaak die ik altijd helemaal zelf run. Ik had behoefte aan flow en moeiteloosheid en ik wist dat er in Human Design een antwoord lag. Linda is mij aangeraden dor een klant. En via via en Divine timing werkt altijd het beste bij mij. Ik ben nog maar net bekomen van de berg aan informatie die ik heb gekregen in ons traject. Wat nu al zeer merkbaar is, is dat ik andere mensen nodig heb om de ideeën in mijn hoofd expressie te geven op wat voor manier dan ook. Voorheen zat ik urenlang op mijn werkkamer alleen te zwoegen en kreeg ik geen letter op papier. Maar nu schrijf ik mijn nieuwsbrief in een handomdraai in een druk café. Ook leer ik langzaam dat mijn besluitvormingsproces ook in mijn bedrijf gebezigd moet worden…en dat vergt oefenen en gewaarzijn. Linda is helder en heel intuïtief. Haar kennis is diep en grondig en dat vult ze aan met haar instinct en gevoel. Elke keer als ze de zin ‘ik heb het gevoel’ gebruikte wist ik dat het een waardevolle aanvulling op maat was aan mijn adres. Door de hoeveelheid aan informatie wist ze achteraf een duidelijke structuur aan te brengen in het hele verhaal. En daar houdt mijn hoofd van. Dankjewel Linda voor het delen van je kennis en dat toegespitst op mijn Design en mijn onderneming.

Testimonial

Business Boost – Aike Borghuis

Aike Borghuis: leiderschapstrajecten voor oudste dochters die het niet langer alleen willen doen
Toen ik bij Linda kwam liep mijn bedrijf al lekker. Toch knaagde er iets, tot ik samen met Linda samen mijn human design indook. Het bleek dat ik op een aantal vlakken al grotendeels in mijn design leef wat een fijne bevestiging is dat ik op de goede weg ben. Ik ontdekte ook waar het schuurde en wat ik te doen had om keuzes te maken die echt bij mij passen. Sinds ik die inzichten stap voor stap aan het toepassen ben voel ik me vrijer en tegelijkertijd kreeg ik handvatten die me helpen bij de volgende groeistappen in mijn bedrijf. 

Testimonial

Business Boost – Anneke Troost

Stijl* Fotografie: *Verdiepen *Vastleggen *Verbinden
Inspirerend en motiverend zijn 2 termen die direct bij mij opkomen wanneer ik terugdenk aan mijn sessies met Linda. Het is zo gaaf om inzicht te krijgen in jouw eigen blauwdruk. Horen wat je allemaal in huis hebt en hoe je dit het beste kunt inzetten, maar ook te weten waar je juist minder sterk in bent. En dat is ok! Weten dat bepaalde kwaliteiten niet bij jou horen geeft enorm veel rust!

Testimonial

Business Boost – Marieke Schurink

Menokracht: kiezen voor een overgangsvriendelijk werkklimaat
Het is heel fijn om met Linda te werken. Ze is heel intuïtief en weet eindeloos zinnige dingen te vertellen over jouw Design.  Het is een openbaring en draagt niet alleen bij aan je ondernemersleven, maar ook als persoon voel ik dat ik ben gegroeid. Enorm bedankt, Linda, voor deze mooie sessies

Testimonial

Business Boost – Natalie Ahlers

Nathalie Ahlers: rouwmentor
Ik zou dit traject aanraden aan iedere ondernemer die stoeit met alle ballen hoog (willen) houden, twijfel heeft over de richting waarop je wil met je bedrijf en ook duidelijk inzicht wil krijgen in datgene waar jouw kracht ligt. Zoals Linda regelmatig zegt: Dit is wat jij al bezit, hier hoef je niets voor te doen. Het is zo fijn om dat te kennen en daarop te kunnen vertrouwen.

Testimonial

Business Boost – Inge Orlemans

Inge Orlemans: mentor voor vrouwelijke ondernemers die een ingewikkelde relatie met hun moeder hebben
Ik vind Linda heel kundig, Ze bereid het goed voor, geeft input, maar zonder haar eigen emoties, meningen erin te verwerken. Ze houdt het daarbij “clean” en laat de interpretatie aan jou.. Maar ze is ook duidelijk (groepen zijn niet goed voor jou). Heel prettige samenwerking. 

Plan hier je Connect Call in

Wil je graag kennis maken en meteen geïnspireerd worden? Of wil je meer te weten komen over wat ik je voor je kan betekenen? Plan dan hiernaast een afspraak in mijn agenda. Het gesprek duurt ongeveer 30 tot maximaal 60 minuten. Ik kijk ernaar uit je te spreken!