Testimonial

Aike Borghuis

Toen ik bij Linda kwam liep mijn bedrijf al lekker. Ontzettend leuke klanten, een fijn team en een winstgevend bedrijf. Toch knaagde er iets. Aan de ene kant wilde ik doorgroeien met mijn bedrijf om nog meer oudste dochters op leiderschapsposities te kunnen helpen. Aan de andere kant wil ik me ook vrij voelen om te kunnen creëren. Die twee leken elkaar uit te sluiten, tot ik samen met Linda samen mijn human design indook. Het bleek dat ik op een aantal vlakken al grotendeels in mijn design leef wat een fijne bevestiging is dat ik op de goede weg ben. Ik ontdekte ook waar het schuurde en wat ik te doen had om keuzes te maken die echt bij mij passen. Sinds ik die inzichten stap voor stap aan het toepassen ben voel ik me vrijer en tegelijkertijd kreeg ik handvatten die me helpen bij de volgende groeistappen in mijn bedrijf. 

Mocht je bedrijf groeien en je even niet weten welke kant je op moet dan kunnen sessies met Linda veel helderheid geven over de volgende stap. Het leverde mij meer innerlijke rust op en ik weet nu wat ik te doen heb.

Linda is deskundig, gebruikt haar intuïtie om te kunnen duiden en is ook nog eens een heel leuk mens. 

Mocht je vastlopen in je bedrijf of toe zijn aan een volgende stap en het zelf niet helder krijgen? Dan kan ik een samenwerking met Linda van harte aanbevelen.