Ik liep wat vast in de voortgang van mijn eenmanszaak die ik altijd helemaal zelf run. Ik had behoefte aan flow en moeiteloosheid en ik wist dat er in Human Design een antwoord lag. Linda is mij aangeraden door een klant. En via via en Divine timing werkt altijd het beste bij mij.

Ik ben nog maar net bekomen van de berg aan informatie die ik heb gekregen in ons traject. En neem dus nu even de tijd om dat te processen en langzaam in te bouwen in mijn onderneming. Wat nu al zeer merkbaar is, is dat ik andere mensen nodig heb om de ideeën in mijn hoofd (en als manifestor generator heb ik er nogal wat) expressie te geven op wat voor manier dan ook. Voorheen zat ik urenlang op mijn werkkamer alleen te zwoegen en kreeg ik geen letter op papier. Maar nu schrijf ik mijn nieuwsbrief in een handomdraai in een druk café. Ook leer ik langzaam dat mijn strategie ook in mijn bedrijf gebezigd moet worden…en dat vergt oefenen en gewaarzijn.

Als je aangaat op Human Design en helderheid wilt in je ondernemerspad dan gun ik dit traject iedere ondernemer. Het is wel belangrijk dat jij de kapitein bent op het schip; want het gaat tenslotte over jou, zoals ondernemen ook over jou gaat.

Linda is helder en heel intuïtief. Haar kennis is diep en grondig en dat vult ze aan met haar instinct en gevoel. Elke keer als ze de zin ‘ik heb het gevoel’ gebruikte wist ik dat het een waardevolle aanvulling op maat was aan mijn adres. Door de hoeveelheid aan informatie wist ze achteraf een duidelijke structuur aan te brengen in het hele verhaal. En daar houdt mijn hoofd van.

Dankjewel Linda voor het delen van je kennis en dat toegespitst op mijn Design en mijn onderneming. Ik ben erg benieuwd wat hieruit gaat voortvloeien.