Testimonial

Marieke Schurink

Menokracht: kiezen voor een overgangsvriendelijk werkklimaat

Mijn behoefte om vanuit wie IK echt ben een geheel eigen koers uit te zetten was groot. En de praktijk is vaak weerbarstig. Ik onderneem al jaren met best goed succes maar nog niet als het gaat om ondernemen vanuit mijn eigen ik en hart. En dat wilde ik aanpakken. Hoe kan ik ondernemen vanuit kracht en flow en zonder te worstelen. Dat worstelen kost energie en maakt ook onzeker. Ik voel dat ik ondernemerskwaliteiten in me heb, dat heb ik ervaren in mijn vorige onderneming, maar hoe zet ik dat nu ECHT in? Met deze vraag ging in naar Linda.

Linda heeft mij laten zien wie ik ben, waar ik me in mijn werk het beste op kan focussen en wat mijn levenswerk is. En ik zal je vertellen dat was een hele openbaring. Door (nog beter) te weten wie ik ben kon ik direct mijn dienstverlening aanpassen. Ik heb na de eerste sessie direct actie ondernomen en een mentor programma ontwikkeld met alle input vanuit de sessie met Linda. Binnen een maand tijd heb ik mijn programma op poten gezet en zit het vol!! Hoe bijzonder is dit. Mijn energie kon ik meegeven aan mijn social media post en daar heb ik een enorm respons op gekregen waardoor mijn eerste ronde direct vol zit. En dit is het begin. Ik weet nu ook veel beter waar ik mij in de toekomst verder op wil richten. Het resultaat voor mij is ondernemen vanuit flow en plezier.

Ik zou dit traject voor de volle 100% aanraden aan andere ondernemers. Je kunt pas echt goed ondernemen als jij vanuit je eigen kracht werkt. En dat laatste is soms best een zoektocht. Dus voordat je enorm investeert in allerlei kennis, zorg ervoor dat je weet wat je drijft en wat jouw missie is in dit leven.

Het is heel fijn om met Linda te werken. Ze is heel intuïtief en weet eindeloos zinnige dingen te vertellen over jouw design. Het is een openbaring en draagt niet alleen bij aan je ondernemersleven maar ook als persoon voel ik dat ik ben gegroeid. Enorm bedankt Linda, voor deze mooie sessies.