Testimonial

Natalie Ahlers

Ik ben bij Linda een traject begonnen, omdat ik meer voor mijzelf wilde kiezen en op zoek was naar de juiste balans in mijn leven. Na een burn out in 2017 voelde ik mezelf weer langzaam die kant op glippen. Die uitte zich in slaapproblemen en een continu onrustig gevoel in mijn lijf.
Daarnaast voelde ik dat ik zakelijk gezien niet op het juiste pad zat, maar had ik geen idee wat dan wel mijn pad was. Gevoelsmatig droeg dit bij aan de lichamelijke klachten die ik had.

Tijdens onze kennismaking voelde ik al direct een connectie met Linda. Linda is een heel warm en open persoon en ik voelde mij dus ook direct op mijn gemak bij haar. Ze straalt heel veel rust uit en weet intuïtief de juiste snaar te raken.
Het traject wat ik met Linda heb doorlopen voelde echt als een feestje, waar ik elke keer weer naar uit keek. Het voelde alsof we samen op speurtocht waren en na elke sessie ging ik weg met nieuwe energie.

Het traject bij Linda heeft mij heel veel waardevols opgeleverd. De drie grootste dingen zijn:

1. Door Linda heb ik inzicht gekregen in wat wel en wat niet bij mij past. Dit heeft zoveel rust gegeven en heeft ertoe geleid dat ik op zakelijk gebied mijn activiteiten heb gestaakt en een nieuw pad ben ingeslagen, waar ik veel energie uit haal.

2. Leren luisteren naar mijn lichaam, omdat deze heel sterk aangeeft of ik iets wel of niet moet doen. Dit heeft er in geresulteerd dat ik goed voel ik ergens wel of niet mijn energie aan wil geven. Nee zeggen was voor mij heel moeilijk, maar ik heb geleerd te luisteren naar mijn eigen behoefte, en vooral als ik ergens niet mijn energie aan wil geven.

3. Het vinden van mijn levensdoel. Datgene waarmee ik een verschil kan maken in deze wereld. De zoektocht hiernaar was zo bijzonder en heeft naast het geven van een zakelijke richting ook een bijdrage geleverd aan de verwerking van verdriet/trauma uit het verleden.

Ik zou dit traject aanraden aan iedere ondernemer die stoeit met alle ballen hoog (willen) houden, twijfel heeft over de richting waarop je wil met je bedrijf en ook duidelijk inzicht wil krijgen in datgene waar jouw kracht ligt. Zoals Linda regelmatig zegt: Dit is wat jij al bezit, hier hoef je niets voor te doen. Het is zo fijn om dat te kennen en daarop te kunnen vertrouwen. Als ondernemer vind je vaak dat je alles zelf moet doen of wil je daar op zijn minst controle over hebben. Maar je hoeft niet altijd alles zelf te doen en juist als je datgene doet waar je energie van krijgt, kom je als ondernemer in je kracht.
Ik zou het iedereen gunnen om dit traject met Linda te doorlopen.